Politika zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov

V podjetju Psihologija Zidanšek, Sabina Zidanšek s.p. (v nadaljevanju »ponudnik«) spoštujemo vašo zasebnost in skrbno ravnamo z vašimi osebnimi podatki. Osebne podatke, pridobljene preko spletnega kontaktnega obrazca, obrazca za naročanje na spletne novice ali elektronske pošte, obdelujem zaupno in zgolj za interno evidenco. Prizadevamo si, da se ob obisku spletne strani www.psihologija-zidansek.si (v nadaljevanju »spletna stran«) počutite dobro in varno. 

Vse naše aktivnosti in obdelava podatkov so v skladu z evropsko zakonodajo (Splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR)) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1)). Zavezujemo se, da pridobljeni podatki ne bodo prodani, posojeni ali kakorkoli drugače posredovani tretjim osebam.

1. Čas hrambe osebnih podatkov

Ponudnik hrani vaše podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za uresničitev namena, za katerega so bili osebni podatki zbrani in obdelovani. V kolikor poseben zakon predpisuje hranjenje podatkov za določeno obdobje, potem ponudnik obdeluje te podatke v skladu s tem zakonom.

2. Vaše pravice v zvezi z obdelavo podatkov in kontaktni podatki

V skladu s 15., 16., 17., 18., 20. in 21. členom Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov, imate pravico do pridobitve informacij o vaših osebnih podatkih, ki so shranjeni pri nas, pravico do popravka in dopolnitve podatkov, pravico do brisanja podatkov, pravico do omejitve obdelave podatkov, pravico do zavrnitve in pravico do prenosljivosti podatkov.

Vse vaše zahteve nam lahko posredujete preko elektronske pošte na naslov info@psihologija-zidansek.si.

Zagotavljamo stalno zaupnost, celovitost in razpoložljivost osebnih podatkov.